Univé komt naar u toe in Beverwijk

Zakelijk Jurist

Univé tijdelijk in Beverwijk

Woont u in Beverwijk of omgeving? Univé komt naar u toe!

Univé Regio+ opent een tijdelijk servicepunt in Beverwijk. Op woensdag 18 en donderdag 19 oktober kunt u een afspraak maken voor een servicegesprek met een Univé adviseur in het centrum van Beverwijk.

Univé Verzekeringscheck

Vraagt u zich wel eens af waarvoor u nu eigenlijk precies verzekerd bent? Weet u zeker dat u niet dubbel verzekerd bent? Of juist onnodige risico’s loopt? En sluiten uw verzekeringen nog wel aan bij uw persoonlijke situatie? Uw Univé-adviseur vertelt het u graag tijdens een gratis en vrijblijvend servicegesprek.

Gratis en vrijblijvend adviesgesprek?

Wat kunt u van ons verwachten?

De adviseur neemt uw volledige verzekeringspakket met u door. Daarbij kijkt hij of zij naar alle polissen (ook van andere verzekeraars), beoordeelt of u onder- of dubbel verzekerd bent of dat u verzekerd bent voor een risico dat niet op uw situatie van toepassing is. Het resultaat? Een persoonlijk advies op maat, waarin u hoort of uw verzekeringen beter en/of voordeliger kunnen.

Wat levert het u op?

  • inzicht in en overzicht over uw verzekeringen;
  • een advies gericht op uw persoonlijke situatie;
  • de wetenschap dat u goed verzekerd bent;
  • een mogelijke besparing.

Meld u direct aan!

Datum: woensdag 18 en donderdag 19 oktober 2017

Adres tijdelijk servicepunt: Roast Beans, Breestraat 142, 1941 EM Beverwijk

Wilt u een afspraak maken met onze adviseur in Beverwijk? Meld u dan direct aan, er zijn een beperkt aantal afspraken beschikbaar.

Ja, ik meld mij graag aan voor een gratis en vrijblijvend servicegesprek

Alle tijden zijn bezet. Er is helaas geen mogelijkheid meer om je aan te melden op 18 of 19 oktober. Wilt u toch graag een Univé adviseur spreken? Meld u aan voor een telefonisch adviesgesprek of een afspraak in de Univé-winkel in Haarlem via deze link: Maak een afspraak. We nemen zo spoedig mogelijk contact met u.