Aanmeldformulier Rondleiding Autoherstelbedrijf Zwolle

Autoschade

Nieuwsgierig naar hoe een autoherstelbedrijf werkt?

Op zaterdag 28 oktober biedt Univé u de kans om een kijkje te nemen achter de schermen bij autoherstelbedrijf ASN Upper in Zwolle. Het team van ASN Upper geeft rondleidingen in het autoherstelbedrijf.

Heeft u een klein deukje in uw eigen auto? Na de rondleiding geeft een expert u advies over het herstel van schade aan uw auto. Misschien kunt u een klein deukje direct gratis laten weghalen.*

*Let wel, een deukje mag niet groter zijn dan een 2 euro muntstuk. Of een gratis reparatie mogelijk is hangt ook af van de plaats van het deukje. Deukjes in aluminium, kunststof en/of met lakschade komen helaas niet in aanmerking. De actie geldt niet voor bestelbussen of campers.

Ja, ik kom graag naar een rondleiding bij Autoherstelbedrijf ASN Upper in Zwolle

  • Uw verzekeringen

  • Vraagt u zich wel eens af of u goed verzekerd bent? Of u niet dubbel verzekerd bent of een onnodig risico loopt? U kunt een afspraak maken voor een gratis en vrijblijvend adviesgesprek met een Univé adviseur. Voor eerlijk en persoonlijk advies. Deze afspraak staat los van de rondleiding bij het autoherstelbedrijf. Een adviseur neemt contact met u op om een afspraak te maken op een geschikte datum en tijd.