Brandpreventieavond Heerhugowaard

Gratis brandpreventieavond in Heerhugowaard

Weet u hoe u eenvoudig een vlam in de pan blust? Wat de beste plek voor de rookmelder is? En welk huishoudelijk apparaat voor de meeste woningbranden zorgt? Veel mensen niet. Daarom organiseert Univé samen met Brandweer Noord-Holland Noord op 24 oktober een brandpreventieavond in de brandweerkazerne van Heerhugowaard.

Beter voorkomen…

Tijdens de avond krijgt u allerlei tips en trucs over hoe u een brand kunt voorkomen. De aanwezige brandweermannen geven uitleg over wat een brand precies is en welke maatregelen u kunt nemen om slachtoffers en schade te beperken. Daarbij is er alle ruimte om vragen te stellen. Na afloop is er een markt met verschillende organisaties (waaronder Univé) die u graag verder informeren over risico’s bij brand en brandpreventie.

Programma

Datum:Dinsdag 24 oktober 2017
Locatie: Brandweerkazerne Heerhugowaard
Zuidtangent 3, 1702 VR Heerhugowaard
Programma: 19.00 uur: Opening preventiemarkt
19.30 uur: Interactieve presentatie Brandweer NHN
19.45 uur: Introductie aanwezige organisaties
20.45 uur: Preventiemarkt met hapje en drankje

Ja, ik wil mij aanmelden voor de brandpreventieavond

Het aantal maximale deelnemers voor dit evenement is bereikt. U kunt zich nog wel opgeven voor de brandpreventie avond in Alkmaar. U kunt zich hier aanmelden voor de brandpreventie avond in Alkmaar https://www.univeregioplus.nl/brandpreventieavond-alkmaar