Gratis professionele LinkedIn profielfoto – Zwolle

Banner-LinkedIn

Gratis professionele LinkedIn profielfoto

In Nederland maken 6 miljoen mensen gebruik van LinkedIn. De één om een baan te vinden, de volgende om in contact te komen met potentiële zakenpartners en weer een ander uit nieuwsgierigheid. Vaak is iemands profielfoto het eerste waarnaar je kijkt. Een professionele LinkedIn profielfoto is bepalend voor een goede eerste indruk. Univé biedt daarom klanten de kans om gratis portretfoto’s te laten maken door een beroepsfotograaf.

Goede eerste indruk

Fotograaf Bas Zwerver: ‘De impact van een goede LinkedIn profielfoto wordt vaak onderschat. Op LinkedIn is het belangrijk dat de foto zakelijk en professioneel overkomt. Tijdens de fotosessie maak ik meerdere foto’s. De sessie duurt ongeveer 15 minuten. Daarbij kijk ik goed naar iemands houding, lach en uiteraard de belichting. Dat zijn de ingrediënten voor een succesvolle foto. Na afloop maken we samen een selectie van de foto’s die ik per e-mail toestuur. Waar nodig werk ik de foto nog een beetje bij in Photoshop.’

Er is ruimte voor maximaal 14 deelnemers.

Programma

Datum:Woensdag 27 september
Tijd:Van 15.00 tot 18.30 uur
Locatie: Univé-winkel Zwolle
Nieuwstraat 126, 8011 TS Zwolle

Ja, ik laat graag professionele foto’s maken voor mijn LinkedIn profiel

Alle tijden zijn bezet. Er is helaas geen mogelijkheid meer om u aan te melden. Kijk op http://www.unive-events.nl voor de overige events.