Een gezond en groen schoolplein voor De Werkschuit

Mede door de steun van de Stichting Univé Regio+ Ledenfonds heeft de Werkschuit een gezond (en groen) schoolplein gerealiseerd. Dit nieuwe schoolplein is vlak voor de zomervakantie geopend en leidt o.a. tot meer beweging, fantasie & gezondheid.

Waterbidons voor alle leerlingen van De Kardinaal de Jong school

Kardinaal de Jong school wenst haar gezonde karakter verder te versterken door de drinkwaterdagen uit te breiden. Het Ledenfonds steunt het project drinkwaterdagen graag en heeft het mogelijk gemaakt om voor alle leerlingen waterbidons aan te schaffen.

Een financiële bijdrage voor het kinderkamp van Licht en Lucht TVB

Het Ledenfonds doneert de deelnamekosten voor alle 225 kinderen met een stadspas (bijstand niveau) zodat zij ook kunnen genieten van een welverdiende vakantie op de Kampweek in de Kennemerduinen.

AED incl. buitenkast voor snellere hulpverlening in de buurt

Het Univé Ledenfonds doneerde een AED aan de straat Botter in Hoorn. Nu is er, niet alleen voor de straat Botter, maar voor de hele wijk een AED beschikbaar voor alle hulpverleners.

Het Ledenfonds maakt verrijdbare wasbak mogelijk

Het Ledenfonds heeft het Timmerdorp Anna Paulowna een financiële bijdrage gegeven zodat zij een verrijdbare wasbak konden realiseren. ‘Het was een geweldig bruikbaar en dankbaar apparaat! Hartelijk dank nogmaals, ook namens 300 superblije kinderen van Timmerdorp!’ Aldus Timmerdorp Anna Paulowna.

Univé Ledenfonds doneert rugtassen en portofoons

Aangeschafte rugtassen en portofoons zorgen voor een goede communicatie tussen de hulpverleners van EHBO-vereniging De Verbondenheid en zorgen voor een professionele uitstraling bij de Langedijker Run.

Dementerende ouderen krijgen Tovertafel van het Univé Ledenfonds

Het Univé Ledenfonds heeft verzorgingstehuis de Berkenhof voorzien van een tovertafel. De Tovertafel is specifiek ontwikkeld voor dementerende ouderen en lokt zowel fysieke als mentale reacties uit bij de patiënten. Het zorgt voor unieke en waardevolle momenten tussen ouders, familieleden en verzorgers.

Scoutinggroep experts in eerste hulp bij ongelukken dankzij het Ledenfonds

Dankzij het Univé Ledenfonds leerden leden van de scoutinggroep Graaf Daron in Alkmaar zelfstandig brandjes blussen.

AED voor Roeivereniging Ossa in Heerhugowaard

Het Univé Ledenfonds doneerde een AED aan Roeivereniging OSSA in Heerhugowaard. Zo kunnen de roeiers van OSSA met een gerust hart het water op.

Veilig hardlopen met een visuele beperking

Veilig hardlopen met een visuele beperking. Running Blind Alkmaar maakt het mogelijk. En dit past precies binnen de doelstelling van het Univé Ledenfonds. Daarom ontving de organisatie een donatie om wekelijks trainen mogelijk te maken.

Het bouwdorp EHBO-proof dankzij Univé Ledenfonds

Het Univé Ledenfonds voorzag het Bouwdorp DRV in Mijdrecht van EHBO-tassen vol met spullen die de veiligheid van de kinderen waarborgden bij ongelukjes. 

8 veldbedden voor nachtopvang tijdens de winter

dnoDoen helpt kwetsbare mensen die door diverse problemen niet meer thuis wonen, dakloos zijn of dat dreigen te worden. Zeker tijdens koude winters is nachtopvang erg belangrijk. Het Univé Ledenfonds doneerde daarom 8 veldbedden aan dnoDoen in het kader van het project "Verder komen méér doen".

Meervogels’31 kampioen Poule B Univé Jongsenioren Competitie

Univé Regio+ sponsorde de Univé Jongsenioren Competitie seizoen…

Blog: Eerst huis kopen of verkopen?

5 handige verhuistips

Fortuna Wormerveer wint Univé Jongsenioren Competitie 2015-2016

Fortuna Wormerveer en Vitesse’22 speelde op woensdag 25 mei de finale wedstrijd van de Univé Jongsenioren competitie. Een zeer jong Fortuna Wormerveer, met maar liefst 9 A-junioren kreeg het zeker niet cadeau. Het bleef lang spannend, maar de eindstand 1-0 bleek voldoende.

7 tips om geld te besparen

Eerder deze maand organiseerde Univé Alkmaar samen met Geldinzicht.nl de workshop 'Slim met Geld'. Een enerverende avond, met onverwacht mooie gesprekken over geld, zorgen, ambities, prioriteiten en vooral ook veel praktische tips.

Controle fietsverlichting scholieren

Vrijdag 15 januari controleerden Veilig Verkeer Nederland en de Fietsbond de fietsverlichting van schoolgaande jeugd. Iedereen zonder verlichting ontving een nieuw voor- of achterlicht van het Univé Ledenfonds.

Vrijwilligers opleiden mede dankzij Univé Ledenfonds

Als Hospice Zwolle eind dit jaar de deuren opent, zijn ook de ruim tachtig zorgvrijwilligers opgeleid om de gasten te kunnen ontvangen.

Zonnige dag tijdens de Markenbinnen Run

Op zondag 13 september vond de derde editie van de Markenbinnen Run plaats. Een prima voorbereiding op de Dam tot Damloop.

KidsCourt VV SVI gerealiseerd

Het KidsCourt bij VV SVI Zwolle is af! De werkzaamheden aan de Beweegtuin, een project dat wordt gesteund door het Univé Regio+ Ledenfonds, zijn in volle gang.

Helpt u mee om inbraken te voorkomen?

Univé wil graag dat u zich veilig voelt in uw huis en buurt. Daar kunt u zelf ook een rol in spelen en daarom organiseren we samen met de politie een inbraakpreventieavond in Stompetoren.

Univé Jongsenioren competitie gaat 4e seizoen in

In september start de Univé Jongsenioren competitie met opnieuw een goed deelnemersveld uit de regio.

Kinderen fietsen veilig in Volendam

Vrijdagmorgen 19 juni 2015 vond voor de derde keer het praktijk verkeersexamen plaats voor alle groep 7 leerlingen van de basisscholen uit Volendam (en groep 8 van de Vincentiusschool).

Aandacht voor verkeersveiligheid tijdens Buitenspeeldag

Op woensdag 10 juni was de jaarlijkse Buitenspeeldag. Een heel mooi evenement om alle kinderen buiten actief en creatief te laten bezig zijn.

Hardloopvereniging AMAK kan veilig de weg op

Als je hardloopt in het donker dan is het voor de veiligheid belangrijk om goed zichtbaar te zijn voor andere weggebruikers. De AMAK uit Akersloot heeft daarom een aanvraag gedaan voor een bijdrage voor reflecterende hesjes. En die aanvraag is goedgekeurd!

Oproep voor veiliger buitenspelen van kinderen

Kinderen op straat zijn kwetsbaar, maar buitenspelen is gezond. Samen kunnen we het speelterrein veiliger maken. Doe mee!
De mooiste motorroutes van onze Univé-collega’s

De mooiste motorroutes van onze Univé-collega’s

Wilt u met uw motor lekker toeren in eigen land? Onze motorrijdende Univé-collega’s hebben 2 prachtige motorroutes voor u uitgezocht. Kies voor een rondje rondom het IJsselmeer of een mooie motortocht in de Zaanstreek. Met de motor door de Zaanse Schans Mooie dijkweggetjes met molens en haventjes.