Slaapworkshop Zwolle

Slaapcursus

Gratis slaapworkshop ‘Slapen als een os’

Eén op de tien Nederlanders slaapt slecht. En een nog grotere groep slaapt niet zo lekker als hij/zij zou willen. Mensen met slaapproblemen zijn de hele dag moe, hebben moeite zich te concentreren en hebben weinig energie. Een slaapprobleem kan op den duur uw hele leven gaan beheersen, met soms ernstige gevolgen.

Wetenschappelijk onderzoek

Fysiotherapeut Gerard Vierbergen heeft zich gespecialiseerd in slaapproblemen. Vierbergen: ‘Wetenschappelijk onderzoek heeft de laatste jaren veel nieuwe inzichten gegeven over de nadelen van een slechte nachtrust. Slaaptekort beïnvloedt uw denken, voelen en gedrag. Daar is wat aan te doen.’

Workshop ‘slapen als een os’

In een workshop van 1,5 uur werkt Vierbergen met een groep van maximaal vijftien deelnemers aan het verbeteren van de kwaliteit van de slaap. De workshop is voor iedereen met grote of kleine slaapproblemen. Verschillende behandelmethodes zullen aan bod komen en er is ruimte voor praktijkoefeningen.

Programma

Vierbergen: ‘Ik geef ook andere workshops en cursussen, maar de slaapcursus is toch wat ik het liefste doe. Slaap heeft een enorme invloed op onze gezondheid en dat maakt dat het dankbaar werk is. Een slechte slaper die weer lekker slaapt, wordt een ander mens. En dat alles met een paar relatief eenvoudige tips en oefeningen.’

Anders mens

Datum:Maandag 13 november 2017
Tijd:Inloop vanaf 19.00 uur
Cursus van 19.30 uur tot 21.00 uur
Locatie: Univé, Hanzeplein 1, 8017 JC Zwolle

Ja, ik meld mij graag aan voor de slaapworkshop

  • Uw verzekeringen

  • Vraagt u zich wel eens af of u goed verzekerd bent? Of uw verzekeringen niet beter of voordeliger kunnen? U kunt nu een afspraak maken voor een gratis en vrijblijvend adviesgesprek. Voor eerlijk en persoonlijk advies. Deze afspraak staat los van de slaapworkshop.
© Copyright - Univé Regio+