Gratis speeddates met de hypotheekadviseur – Heerhugowaard

Banner Hypotheken

Welke woning kunt ú kopen? Een gratis oriëntatiegesprek bij Univé maakt dat duidelijk

Zaterdag 30 september is het weer Open Huizen Dag. U kunt dan zonder afspraak een groot aantal te koop staande huizen bezichtigen. Maar die ene woning die precies is wat u zoekt, kunt u die ook werkelijk kopen? Dat weet u na een oriëntatiegesprek bij Univé over uw hypotheekmogelijkheden. Meld u snel aan.

Inzicht in uw mogelijkheden

Tijdens het oriëntatiegesprek laat onze hypotheekadviseur u zien wat uw financiële mogelijkheden zijn. In een gesprek van 30 minuten bespreekt hij met u:

  • Hoeveel u kunt lenen.
  • Inschatting van uw maandlasten.
  • In welke prijsklasse u een woning kunt zoeken.
  • Hoeveel u zelf moet betalen voor de aanschaf van de woning.
  • Hoe het hypotheektraject verloopt.

Omdat Univé zaken doet met meerdere geldverstrekkers in Nederland, kunt u rekenen op een onafhankelijk gesprek met een deskundig adviseur.

Gericht op huizenjacht

De oriëntatiegesprekken met onze hypotheekadviseur vinden plaats op donderdag 28 september en vrijdag 29 september in de Univé-winkel aan de M. de Klerkweg 1 in Heerhugowaard. Het gesprek is helemaal gratis en vrijblijvend. Omdat u weet waar u financieel aan toe bent, kunt u gericht op huizenjacht, tijdens de Open Huizen Dag of op een ander moment.
Bent u op deze dagen niet in de gelegenheid om te komen? Geen probleem! U kunt zich ook aanmelden voor een oriëntatiegesprek via videochat op een ander tijdstip.

Verbouwen of overstappen?

Heeft u geen verhuisplannen, maar wilt u uw woning verbouwen? Of wilt u weten hoe een overstap naar een andere hypotheekaanbieder voor u uitpakt? Ook dan kunt u zich aanmelden voor het gratis oriëntatiegesprek.

Programma

Datum:Donderdag 28 september en vrijdag 29 september
Tijd:Van 10:00 tot 16:00 uur
Locatie: Univé Winkel
M. de Klerkweg 1, 1703DK Heerhugowaard

Ja, ik meld mij graag aan voor een gratis oriëntatiegesprek met een hypotheekadviseur